Egyedi fém fali dekoráció az otthonodba

Egyedi fém fali dekoráció az otthonodba

Számos oka lehet annak, ha valaki egyedi lakásdekoráció mellett dönt. Ne feledd, sem új évszak, sem új családi állapot nem kell ahhoz, hogy díszítsd otthonodat. Csak a „kellene oda valami érzés” kell és a gondolataid beindulnak. És hogy miért válaszd a fém fali dekorációt? Mert a tudásunk legjavát tesszük bele, hogy megtaláld a tökéletes, minőségi fém díszítőelemet.

Te találhatod ki, benne lesz a szíved-lelked – mi pedig megvalósítjuk

Teljesen más érzés úgy tekinteni valamire, ami az otthonod éke, hogy az tökéletesen oda illik, pont olyan színben és méretben, ami neked megfelel. Elégedettség tölthet el akkor is, ha véletlenül ráakadsz szíved vágyára vagy hosszas keresés után leled meg valahol, de ha te tervezed és szabod a neked legmegfelelőbbre, az az érzés más… adja a tervezés és egyeztetés izgalmát, az alkotás örömét, a megvalósítással járó elégedettséget és utána mindig, amikor rápillantasz, ezeket az érzéseket tudat alatt bekapcsolja nálad.

Választhatod a legmegfelelőbb színt, ami passzol az otthonodhoz… 

A színválasztásaink mutatják az ízlésünket és az élethez való viszonyulásunkat is. Az otthonunkban lévő színek hatással vannak érzelmeinkre, hangulatunkra, viselkedésünkre, egészségünkre, boldogságunkra. 

A helyiségtől is függ, hogy inspiráló, energetizáló vagy nyugtató szín lesz a legmegfelelőbb oda. Mit akarsz elérni, mi a célod a dísztárggyal? Kitalálod és közösen megalkotjuk. A lényeg, hogy hallgass a megérzéseidre, hisz az a lényleg, hogy jól érezd magad és jó érzés legyen ránézni a kiválasztott fali dekorra.

Pontosan abban a méretben készül, ami a legmegfelelőbb neked

Jártál már úgy, hogy nagyon tetszett valami, de nem passzolt méretben egy falfelületre vagy egy polcra? Ilyen nálunk nem történhet, mert teljesen egyedi méretben tudunk tervezni. Útban van egy kapcsoló vagy egy konnektor? Kihagyjuk a helyét, tökéletesen alkalmazkodunk a helyi adottságokhoz. 

A terveddel kapcsolatos véleményünket sem tartjuk magunkban, elmondjuk, miért előnyős vagy épp nem túl megfelelő az adott helyre a kiválasztott lakásdekor. Az a célunk, hogy tökéletesen elégedett legyél a választásoddal.

Nem lesz belőle másik, máshol – teljesen egyedi

Sosem mondom el, hogy milyen parfümöt használok. Nem azért, mert irigy vagyok, hanem mert szeretem, ha egyedi, hozzám köthető és felismernek az illatomról. Így vagyok a dekortermékeinkkel is. Amit te választasz, az csak a tied lesz, neked hordoz üzenetet, a te örömödre készül. 

Így lesz a lakásból otthon

Határozott és legfőbb célunk az, hogy lakásokból, házakból igazi otthonok legyenek. Érezd, hogy az otthonod rólad szól, téged inspirál vagy épp lazít. Fontos, hogy olyan környezetben élj, ahol tudsz töltekezni, lazulni, erőt meríteni a mindennapokhoz. Mert ne feledd, a legfontosabb Te vagy. Ha Te jól vagy, megvan a belső egyensúlyod, a lelki békéd, akkor azt sugárzod és a környezeted visszatükrözi rád.

Ebben hiszünk, ezért dolgozunk. Érted.

Nem baj, ha még a fenti érvek ellenére sem döntötted el, hogy mire lenne szükséged. Szemezgess termékeink közül vagy írd le nekünk ötletedet és segítünk. Számíthatsz ránk!