Cégeknek

Egyedi kialakítású és különleges stílusú, logóval ellátott ajándéktárgyak, táblák, cégérek és bármi, amire egy cégnek szüksége lehet fémből

Álmodd meg, mi kivitelezzük!

A LEGNÉPSZERŰBB CÉGES AJÁNDÉK

  • Tökéletes céges ajándékot keresel partnereidnek?
  • Unod már a logózott golyóstollat, jegyzetfüzetet?
  • Nem szeretnéd többé felesleges dolgokra elszórni a céges keretet?

Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legextrább elképzeléseidet is meg tudjuk valósítani, ami nem csak fantasztikusan fog kinézni, de még hasznos is lesz. Garantáltan a te céged fogja küldeni a legnépszerűbb ajándékokat!

Ezeket alkottuk ügyfeleinkkel!

MODERN CÉGÉR ÚJRAGONDOLVA

A 19. század közepéig a magyarországi városok utcáinak jellegzetes tartozékai voltak a cégérek. De vajon manapság miért nem látunk egyet sem? Igazából ezek átalakultak sima cégtáblákká, egytől egyig sima szögletes plexi táblák, amin a cég nevét találjuk. De ez vajon felkelti a figyelmet? Ezzel ki tudunk tűnni a tömegből? Ez megfogja egy utcán sétáló ember figyelmét?

Ha te is úgy gondolod, hogy nem a válasz ezekre a kérdésekre, és szeretnél egy modern, vagány, egyedi, rátok szabott cégért a saját elképzelésed alapján, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nekik már van egyedi cégérük!

AMIRŐL EDDIG CSAK ÁLMODOZTÁL: LOGÓBÓL KÉSZÍTETT TELJESEN EGYEDI HASZNÁLATI TÁRGYAK

Minden cégnél felmerülnek egyedi igények, azonban nem mindegyik kerül megvalósításra. Mi büszkén valljuk, hogy nálunk nem maradnak megvalósítatlan álmok! Ha van egy ötleted, ha komplex, ha túl bonyolult, ha egy kicsit őrült, mi akkor is megvalósítjuk! Logódat szinte bármilyen formában meg tudjuk jelenteni, legyen szó, képről, trófeáról, 3D-s tábláról, igazából bármi, amit fémből el tudunk készíteni.

Ajánlatot kérek

Ezek az álmok már valóra váltak!

Miért válaszd az A-Jura Designt?

A Jura-Plussz 1993-ban indult, és ma is egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami az elmúlt 30 évben egy modern technológiát képviselő, 23.000 m² területű telephelyen üzemelő, nemzetközileg is versenyképes autóipari beszállító középvállalattá nőtte ki magát. Termékeink világszerte megtalálhatóak nemcsak nehézgépjárművekben, személy- és kereskedelmi járművekben, de lift- és aknaajtókban is.

2020-ban indítottuk el új üzletágunkat, ahol fémmegmunkálásban szerzett évtizedes tapasztalatunkat és csúcstechnológiás üzemeinket ezúttal egy új területen aknázzuk ki. Immár a lakberendezésben, egyedi ajándéktárgyakben és céges termékekben kínálunk egyedi dizájn-megoldásokat vásárlóink részére.

Mivel a szakértelem, valamint az összes gép és alapanyag, amelyeket a lakberendezési és dísztárgyak létrehozásához használunk, házon belül megtalálhatóak, rendkívül rugalmasak vagyunk abban, hogy kiszolgáljuk az egyedi megrendelői igényeket. Sőt, számunka az nyújt örömet és szakmai kihívást, ha egyedi ötleteket tudunk megvalósítani. Ne fogd vissza magad! Álmodd meg a tárgyat, mi pedig segítünk hozzá elkészíteni a dizájntervet, ezután pedig kivitelezzük neked a legmagasabb minőségben.

Valami különlegeset szeretnél?
Mondd az ötleted!