Rólunk

Az A-Jura Design története

1993-ban indult édesapáink vállalkozása, a Jura-Plussz, amely a mai napig egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, ami az elmúlt 30 évben egy modern technológiát képviselő, 23.000 m² területű telephelyen üzemelő, nemzetközileg is versenyképes autóipari beszállító középvállalattá nőtte ki magát. Termékeink világszerte megtalálhatóak nemcsak nehézgépjárművekben, személy- és kereskedelmi járművekben, de lift- és aknaajtókban is.

Ahogyan lenni szokás a gyerekek vették át szüleik helyét a cég vezetésében. Így történt ez nálunk is, fiú testvéreinknek könnyebb volt az elindulás, hiszen jól értettek a gépgyártáshoz, megvolt hozzá az affinitásuk. Azonban nőként nekünk nehezebb volt kivívni az iparágon belüli tiszteletet, de büszkén állítjuk, hogy sikerült. A vezetésben helytálltunk, amiben segített a férfias, kemény hozzáállásunk, de most szeretnénk teret engedni a női, kreatív energiáknak is.

Női energia egy férfias világban

Elképesztően büszkék vagyunk apáinkra, amiért egy olyan sikeres vállalatot hoztak létre, mint amilyen a Jura-Plussz. Láttuk, honnan hová jutottak, és mennyi munkát fektettek abba, hogy ez a cég ma ott tartson, ahol tart. Nem volt kérdés, hogy lányaikként felnőve mi is a cégben fogunk segíteni, hiszen az életművük egy generációkon átívelő érték, amit családjaink felelőssége életben tartani. De mit csináljon egy nő egy olyan férfias világban, mint a fémipar? Az első perctől kezdve 100%-os elköteleződéssel álltunk a feladat előtt. Nagy erőkkel építettük a vállalatot az elmúlt több mint tíz évben, és fontos vezető szerepet töltöttünk itt be. 

Most azonban úgy érezzük, eljött az idő, hogy megvalósítsuk önmagunkat is. Így a Jura-Plussz mellett létrejött az A-Jura Design, ahol a Jura-Plussz fémiparban megszerzett 30 éves szakértelmét és meglévő infrastruktúráját arra használjuk, hogy magas minőségű és egyedi lakberendezési és ajándéktárgyainkkal a nők arcára is mosolyt csaljunk. Így apáink öröksége ebben a formában is tovább élhet.

Így született meg az A-Jura Design ötlete: lényegében a ti igényeitek teremtették meg ezt a termékvonalat!

Rengeteg megkeresést kaptunk ismeretségi körből egyedi készítésű fém dizájn-tárgyak előállítására üzemünkben. Sok ismerős vagy környékbeli keresett meg minket olyan problémával, hogy vágni kellene valami fémet: házszám, korlát, reklámtábla, elválasztó panelek, lámpa, falikép, cégtábla, dekoráció, éremtartó stb.

Mindig azt kérték, hogy ezt-azt vágjunk ki a gépekkel – ez már évek óta így van. Minden egyedi ötlet megvalósítását élveztük, kreatív kihívásnak éltük meg, és öröm volt életre kelteni ezeket az elképzeléseket.

Így 2020-ban elindítottuk az új üzletágunkat, ahol fémmegmunkálásban szerzett évtizedes tapasztalatunkat és csúcstechnológiás üzemeinket ezúttal egy új területen aknázzuk ki. Immár a lakberendezésben és cégeknek kínálunk egyedi dizájn-megoldásokat.

A jelenünk

Az A-Jura Designnál egyedi stílusú, teljesen személyre szabott fém dekorációs termékeket tervezünk és gyártunk modern, tudatos és előretekintő megrendelőink számára.

A fémiparban töltött 30 éves tapasztalatunknak és a rendelkezésre álló infrastruktúrának köszönhetően nagyon magas minőségben, a legjobb alapanyagokból dolgozunk, és precíz megmunkálással rendkívül tartós termékeket állítunk elő. Nem ijedünk meg az egyedi megrendelői igényektől sem, sőt kifejezetten örülünk nekik, és nyitottak vagyunk az ilyen típusú szakmai kihívásokra.

Egyedi dekor elemek széles választékát kínáljuk

Cégér

Cégtábla lámpás

Lámpa

Kávékapszula tartó

Házszám

Fali dekor

Egyedi igények